Badalona, 11 y 21 de septiembre y 8 de octubre: Homenaje a Allende, Marta Harnecker y el Che

 

Casal de amistad con Cuba de Badalona.- Les diverses entitats que participen a les Comissions Che i Allende de Badalona han preparat els homenatges,  que com cada any a la nostra ciutat commemoren els aniversaris dels assassinats d’Allende i el Che i un acte que aquest any es dedica a la pensadora i autora marxista xilena Marta Harnecker que va morir el passat mes de juny.

El dia 11 de setembre es durà a terme l’ofrena floral a Allende a la plaça del seu nom al barri de la Salut-Llefià   a les 13 hores.

El dia 21 de setembre a partir de les 19:00 hores tindrà lloc l’homenatge a Marta Harnecker a l’Associació de Veïns i veïnes de La Pau a la Illa dels músics, amb un acte cultural on hi haurà empanades i vi xilens amb la cantant popular llatinoamericana Rosa Sànchez.

El dia 8 d’octubre a la Plaça del Che, davant el mercat de La Salut a les 19:00 hores es commemorà el 52 aniversari de l’assassinat del guerriller argenti-cubà Ernesto Che Guevara.

Més de trenta entitats badalonines participen i donen suport als tres actes, entre elles hi ha entitats de solidaritat, associacions de veïns, culturals, sindicals i partits polítics.

Badalona, setembre 2019

 

Lee y Comparte. Ayuda a que la contrainformación llegue a más personas.Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
Email this to someone
email

Comentar