Badalona, 11 y 21 de septiembre y 8 de octubre: Homenaje a Allende, Marta Harnecker y el Che

 

Casal de amistad con Cuba de Badalona.- Les diverses entitats que participen a les Comissions Che i Allende de Badalona han preparat els homenatges,  que com cada any a la nostra ciutat commemoren els aniversaris dels assassinats d’Allende i el Che i un acte que aquest any es dedica a la pensadora i autora marxista xilena Marta Harnecker que va morir el passat mes de juny.

El dia 11 de setembre es durà a terme l’ofrena floral a Allende a la plaça del seu nom al barri de la Salut-Llefià   a les 13 hores.

El dia 21 de setembre a partir de les 19:00 hores tindrà lloc l’homenatge a Marta Harnecker a l’Associació de Veïns i veïnes de La Pau a la Illa dels músics, amb un acte cultural on hi haurà empanades i vi xilens amb la cantant popular llatinoamericana Rosa Sànchez.

El dia 8 d’octubre a la Plaça del Che, davant el mercat de La Salut a les 19:00 hores es commemorà el 52 aniversari de l’assassinat del guerriller argenti-cubà Ernesto Che Guevara.

Més de trenta entitats badalonines participen i donen suport als tres actes, entre elles hi ha entitats de solidaritat, associacions de veïns, culturals, sindicals i partits polítics.

Badalona, setembre 2019

 

Lee y Comparte. Ayuda a que la contrainformación llegue a más personas.Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Reddit
Reddit
Email this to someone
email

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*